Виїзна акція

22 Сер 2013 / 16:51 | Переглядів: 2266

зайнятість виїзний центр

21 серпня 2013 року спеціалістами Тернопільського міськрайонного центру зайнятості проведено виїзну акцію центру зайнятості із використанням мобільного центру професійної орієнтації для мешканців села Великі Гаї. У заході взяло участь 46 осіб.

Присутні мешканці села були ознайомлені з послугами служби зайнятості для всіх категорій клієнтів. Особливо зацікавила інформація, щодо видачі ваучерів та інші зміни у нашому законодавстві. Відбувся конструктивний діалог, під час якого задавались актуальні питання для села та надавались вичерпні відповіді.

Як зазначив голова Великогаївської селищної рада Кохман Олег Андрійович: ”Така співпраця з Тернопільським міськрайонним центром зайнятості є потрібною і дієвою. Особливо це актуально для віддалених сіл Тернопільського району.”

Відділ довідково-інформаційної роботи з населенням ТМРЦЗ
Грицаєнко А.Г.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.