Виявлено ще одну точку з «нелегальним» алкоголем

19 Сер 2014 / 11:41 | Переглядів: 1623

алкоголь несанкціонована торгівля

Сьогодні, під час чергової перевірки торгової точки у Тернополі, працівниками відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Міндоходів у Тернопільській області було виявлено факт зберігання і реалізації підакцизної групи товарів, а саме алкогольних напоїв імпортного виробництва, без наявності ліцензії.

Як повідомив начальник відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ Міндоходів у Тернопільській області Микола Василенко, на даний час проводиться опис виявленої лікеро-горілчаної продукції. Після завершення перевірки до порушників законодавства будуть застосовані штрафні санкції.

Нагадаємо, нещодавно працівниками ГУ Міндоходів в області була виявлена ще одна подібна точка, де відбувалася безліцензійна торгівля алкогольними виробами.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.