Вилучили тіньової продукції більш, ніж на півмільйона

13 Чер 2013 / 17:29 | Переглядів: 1438

Гроші

Протягом п'яти місяців цього року фахівці відділу податкової міліції Тернопільської об'єднаної ДПІ з тіньового обороту вилучили продукції на суму 533 тис. грн. З них - 13,5 дал лікеро-горілчаних виробів на загальну суму 17,6 тис. грн., 1149 пачок сигарет на суму 15,4 тис. грн. та 12,5 тонн пально-мастильних матеріалів на загальною вартістю 172 тис. грн. Крім цього, виявлено 2 підпільні цехи: з незаконного виробництва алкоголю та м'ясо-переробної продукції. Про це повідомив перший заступник начальника - начальник відділу податкової міліції Тернопільської об'єднаної ДПІ Василь Громляк.

Він зазначив, що протягом січня-травня за результатами оперативно-службової діяльності на території обслуговування відділу податкової міліції Тернопільської об'єднаної ДПІ в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 11 кримінальних правопорушень, з яких 8 - тяжкі. Зареєстровано 6 кримінальних правопорушень за фактами ухилення від сплати податків, з яких 5 - із завданням державі збитків в особливо великих розмірах.

Працівниками підрозділу також складено та направлено до суду 19 протоколів щодо притягнення до адміністративної відповідальності. За результатами їх розгляду 15 громадян вже визнано винними у вчиненні адміністративних правопорушень. На них накладено штрафи в сумі 5,8 тис. грн. та конфісковано в дохід держави товарно-матеріальних цінностей на суму 15,3 тис. грн.

***

Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.