Відвідувачів ресторану обслуговували нелегали

28 Лис 2013 / 07:46 | Переглядів: 1683

ресторан

Факт використання необлікованої найманої праці встановили фахівці управління доходів і зборів з фізичних осіб Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у складі робочої групи з питань детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення при Тернопільській райдержадміністрації. Виїзну перевірку проводили на території Смиковецької сільської ради.

Приватний підприємець здійснював діяльність у сфері ресторанного бізнесу. І все б нічого, та на час перевірки без належного документального оформлення у нього працювали значна частина персоналу: бармен, офіціант, посудомийка, кухарки, адміністратор. Загалом неофіційно працювали 6 осіб.

Завдяки спільно вжитим заходам працівників податкової інспекції та органів місцевого самоврядування трудові відносини з найманими працівниками підприємець оформив належним чином. Відтак, працівники отримали офіційну зарплату та соціальні гарантії, а бюджет - податки для втілення місцевих соціальних програм.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.