Відбулося засідання консультативної робочої групи з питань моніторингу стану виконання ПДСЕР

22 Січ 2016 / 10:16 | Переглядів: 1696

0 8н08н8 ищ7ищ7 ещи76 ещ6 6к6 7щ6а

20 січня в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР відбулося засідання консультативної робочої групи з питань моніторингу стану виконання ПДСЕР (Плану дій зі сталого енергетичного розвитку до 2020р).

Присутні під час засідання фахівці В. Стемковський (заступник міського голови м. Тернопіль), П. Савечко, Г. Копит (сектор питань енергозбереження), В. Мокляк, А. Дроздовський (УЖКГ) а також представники інших структурних підрозділів ТМР та департаментів ОДА обговорили пріоритетні питання, що стосуються ПДСЕР. Йшлося, зокрема, про те, що важливим фактором зменшення обсягу енергоспоживання в місті та забезпечення подальшого раціонального використання енергетичних ресурсів, є зміна свідомості жителів міста. Пропонованими заходами міської ради м. Тернопіль як мотиватора у цьому секторі можуть бути різного роду просвітницькі кампанії серед мешканців, сприяння формуванню ОСББ; діяльність консультаційних пунктів з енергоефективних технологій; презентації кращих прикладів досягнення енергоефективності у будівлях житлової сфери; підтримка у розробці проектів термомодернізації будинків тощо.

Незабаром заплановано провести громадські слухання до яких запрошуються представники громадських організацій та пересічні тернополяни. Додаткові консультації з даного питання можна отримати в секторі з питань енергозабезпечення управління житлово-комунального господарства, благуострою та екології (вул. Коперника, 1 каб. 209 тел. 525833 gkge@ukr.net)

Нагадуємо, що нещодавно на нашому сайті для громадського обговореннябуло оприлюднено оновлену редакцію ПДСЕР.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.