Видача довідки про наявність у фізичної особи земельних ділянок

14 Лис 2014 / 12:26 | Переглядів: 1823

Декларація

При реалізації власної сільськогосподарської продукції (крім продукції тваринництва) її власник має подати податковому агенту копію довідки форми № 3ДФ про наявність у нього земельних ділянок.

Дана довідка є підставою для невключення до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податків доходів, отриманих від продажу власної сільськогосподарської продукції. Тобто, продукції, що вирощена, відгодована, виловлена, зібрана, виготовлена, оброблена або перероблена безпосередньо фізичною особою на відповідних земельних ділянках, наданих їй у розмірах, встановлених чинним законодавством України.

Довідка про наявність у фізичної особи земельних ділянок безоплатно видається органом місцевого самоврядування за місцем податкової адреси платника протягом п'яти робочих днів з дня отримання відповідною радою письмової заяви про видачу такої довідки. Термін її дії - 5 років.

Порядок видачі довідки та її форма затверджені Наказом Міндоходів від 17.01.2014 №32.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.