Від тернопільського бізнесу надійшло 428 млн. грн. податку на прибуток підприємств

21 Січ 2014 / 06:10 | Переглядів: 1347

Гроші

Саме стільки податку на прибуток підприємств сплатили до державної скарбниці суб'єкти підприємницької діяльності Тернополя і Тернопільського району протягом 2013 року. Про це повідомив заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області Іван Поліщук. “Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження цього платежу зросли на 200,1 млн. грн. Якщо говорити у відсотках то це плюс 88 % до дванадцяти місяців 2012 року,” - деталізував заступник очільника податкової.

Платники обласного центру сплатили 414,5 млн. грн. податку на прибуток підприємств, що на 209,4 млн. грн. більше, ніж у відповідному позаторішньому періоді. Суб'єкти господарювання Тернопільського району спрямували до державної казни 13,5 млн. грн. платежу.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.