Ви ще не модернізували касову техніку?! То ми йдемо до вас!

05 Кві 2013 / 10:29 | Переглядів: 1455

касовий апарат

Незвичні відвідувачі побували у ряді тернопільських магазинів, кафе та ресторанів цього тижня. Особливо їх цікавили відділи, де реалізовуються підакцизні товари, а відповідно є реєстратори розрахункових операцій. Вони зверталися до адміністраторів, касирів зі словами: „А чи знаєте ви, що для оновлення касової техніки залишилося трохи більше двох місяців?”. Здається, це - незвичне запитання, однак воно не викликало здивування. Адже у такий нестандартний спосіб тернопільські податків вирішили ще раз донести, у буквальному значенні цього слова, інформацію про необхідність застосування електронної касової стрічки до підприємців, які у своїй діяльності використовують касову техніку.

Для цього були залучені юні волонтери податкової служби - студенти Тернопільського національного економічного університету. Крім короткого усного інформаційного повідомлення, вони залишили яскраві кольорові листівки, на підтвердження сказаного. „Не зволікай! - закликають податківці. - З 1 січня суб'єкти господарювання, які у своїй діяльності використовують касову техніку, зобов'язані подавати звітність по РРО в електронно му вигляді. Для модернізації або придбання реєстраторів нового покоління необхідно звернутися у сервісні центри. Починаючи з 1 липня 2013 року, застосовуватимуться штрафні санкції. Довідки за тел.: 15-07, 52-12-27.”

На думку фахівців податкової інспекції, такий захід сприятиме ширшій поінформованості суб'єктів господарювання про їхній обов'язок, а також спонукатиме їх якнайшвидше оновити свою касову техніку.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.