Вчасно звітуйте за квартал або півріччя 2013 року

10 Лип 2013 / 07:33 | Переглядів: 1885

Декларація

Останнім днем подання cуб'єктами господарської діяльності - юридичними та фізичними особами (третьої - шостої груп) податкової декларації платника єдиного податку за II квартал поточного року буде 9 серпня 2013 року. Останнім днем сплати суми податкового зобов'язання зазначеної у податковій декларації - 19 серпня 2013 року.

Нагадуємо, платники, які звітують за квартал чи за півріччя подають податкові декларації протягом 40 календарних днів, що настають за останнім днем звітного (податкового) кварталу (півріччя).

Також, якщо останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається наступний за вихідним або святковим операційний (банківський) день.

Однак, термін сплати податків і зборів, у такому випадку, не переноситься. Платник податків зобов'язаний самостійно сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у поданій ним податковій декларації. Така сума сплачується протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку подання податкової декларації.

Одночасно нагадуємо, що такі податкові декларації подаються за новою формою згідно наказу Мінфіну від 07.11.2012 р. № 1159 "Про внесення змін до форм податкових декларацій платника єдиного податку, затверджених наказом Мінфіну від 21.12.2011 р. № 15688".

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської ОДПІ
Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.