“Вальс шкільний на прощання як замріяна зоряна тайна”

01 Чер 2014 / 11:20 | Переглядів: 3660

останній дзвоник

Фартушки і вишиванки, білі банти і краватки, квіти і парасольки - майоріли цьогоріч на останньому дзвонику у Тернопільських школах. Та навіть дощ, що накрапав із самого ранку не зіпсував свята школярам і випускникам 2014 року.

Мелодією дзвоника, веселим сміхом дітей та урочистими лінійками закінчився навчальний рік у школах Тернополя. Тернопільські податківці продовжили традицію участі у відзначенні свята „Останнього дзвоника”. Цьогоріч заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ Василь Кравець та начальник інформаційно-комунікаційного відділу Павло Копча побували відповідно у Тернопільських загальноосвітніх школах №6 та №25 м.Тернополя.

Вони привітали школярів із закінченням навчального року. Звертаючись до учнів, податківці зазначили: „Останній дзвоник для багатьох з вас - нові досягнення, подолані за рік сумлінної праці, для вчителів - результат посіяних зерен мудрого та вічного, для батьків - усвідомлення того, що діти стали дорослішими, свідомішими, і для всіх - провісник чудового, літнього, тривалого відпочинку. Тому бажаємо вам добре відпочити, аби з новими силами повернутися і втілити нові амбітні і значні плани.” Вони також звернулися до випускників та побажали їм успіхів і вдалих перших кроків у самостійному житті. Представники тернопільської податкової висловили сподівання, що молоде покоління зробить гідний внесок у громадське та економічне життя нашої держави. А також нагадали, що ким би випускники не були, яку б професію не обрали, повинні завжди залишатися сумлінними платниками податків та долучатися до розвитку економіки рідного краю.

На завершення тернопільські податківці побажали учням отримати якнайбільше якісних знань, щоб мати більше можливостей для втілення у життя своїх мрій і сподівань.

Інформаційно-комінікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.