В Тернополі готові до введення автоматизованої системи оплати за проїзд

25 Гру 2015 / 15:54 | Переглядів: 2368

АСОП

УТернополі продовжують використовувати у тестовому режимі автоматизовану систему оплати проїзду. Для повноцінної роботи цієї системи у тролейбусах міста комунальне підприємство "Тернопільелектротранс" очікує на прийняття Верховною Радою відповідного закону.

Наразі у тролейбусах міста вже працюють 18 кондукторів, які

використовують валідатори у своїй роботі. Кожного дня кількість кондукторів із цим обладнанням у місті буде збільшуватися, імовірно, що до кінця року валідатори будуть в усіх тролейбусах.

-Через валідатор підприємство може відслідковувати важливу інформацію, зокрема, час, коли є "пікові" навантаження на тролейбусах, на яких зупинках і т.д. А пасажир через цей валідатор отримує квиток за проїзд, у якому вказано номер маршруту, номер тролейбусу, час та дату здійснення поїздки, - зазначив міський голова Сергій Надал.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.