В школі №13 у Тернополі будуть нові енергозберігаючі вікна та двері

30 Вер 2015 / 14:07 | Переглядів: 2317

тепло

Тернопіль отримав із державного фонду регіонального розвитку 2,5 мільйонів гривень. За ці кошти проведуть ремонти у лікувальних та освітніх закладах міста.

Щоб отримати бюджетні кошти, міська рада протягом року приймала необхідні рішення сесії, виконавчого комітету, готувала перелік об'єктів, який повинен бути профінансований та підготувала необхідну документацію.

- Ці 2,5 мільйонів гривень будуть спрямовані на наступні об'єкти. Перше це придбаннякухонного обладнання для дитячого садочку №2, де навчаються діти із вадами слуху,також буде проведена заміна старих вікон та дверей на нові у приміщенні школи №13. У школі №16 проведуть капремонт спортзалу та даху, а також замінять вікна та двері у поліклініці №3, - розповідає міський голова Сергій Надал.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.