В міських тепломережах запроваджують систему енергоменеджменту

01 Лют 2016 / 11:49 | Переглядів: 1698

ISO 4хзщ елзщьеапити

Врамках реалізації проектуUSAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні"приватною енергосервісною фірмою "ОптімЕнерго"(м. Харків) у вересні та грудні 2015р. було проведено енергетичний аудит найбільших котелень, які знаходяться на балансі КП ТМ "Тернопільміськтеплокомуненерго" ТМР. Окрім цього, було прийнято рішення щодо запровадження на підприємстві теплових мереж системи енергетичного менеджменту згідно стандарту ISO 50001:2011. Для виконання поставлених цілей 28-29 січня 2016р. харківськими фахівцями було проведено вже другий семінар-навчання для місцевих працівників.

До слова, місто Тернопіль стане першим в Україні, де на підприємстві теплопостачання запровадять міжнародну систему енергетичного менеджменту.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.