Уряд у 2016 році не виділив кошти на перевезення пільговиків у Тернополі

20 Січ 2016 / 12:29 | Переглядів: 3028

пільговики 2и5м2 25 мм2

З прийняттям державного бюджету на 2016 рік в Тернополі вкотре постало питання пільгового проїзду.Як відомо, раніше уряд передавав на місцеві бюджети субвенціями кошти для того, щоб покрити витрати транспортним компаніям за перевезення пільговиків.

В держбюджеті на 2016 рік таких витрат не передбачено взагалі, але й пільговий проїзд відповідно до постанов Кабміну, не скасований.

За словами міського голови Тернополя Сергія Надала,розрахункова потреба на надання пільг складає 37,0 млн.грн. Таку суму місто витрачає в рік на ремонт дворів.

Поки що перевезення проводяться в звичному режимі. Проте, міська рада вже працює над тим щоб збалансувати тарифне перевезення і зберегти пільги. Окрім цього стоїть питання

пошуку додаткових резервів і надходжень за рахунок яких можна було б утримувати громадський транспорт у належному стані і зберегти надання пільг на проїзд.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.