У жовтні єдиний внесок необхідно платити на рахунки Міндоходів

01 Жов 2013 / 15:45 | Переглядів: 2297

Гроші

З 1 жовтня 2013 року Міністерство доходів і зборів України розпочинає процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Відтепер Міндоходів прийматиме та оброблятиме звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Саме на його адресу потрібно надавати звіти про суми нарахованого єдиного внеску.

Відтак суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України, які розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі "Реєстри" за адресою: http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/111543.html, або на суб-сайті ГУ Міндоходів у Тернопільській області за адресою: http://tr.minrd.gov.ua/media-ark/news-ark/112871.html

Детальну консультацію щодо порядку подання звітності з єдиного внеску та порядку сплати даного платежу можна отримати в центрі обслуговування платників податків Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області, або за тел.: 15-07, 52-12-27.

Нагадаємо, що адміністрування єдиного внеску Міндоходів розпочато у зв'язку з набранням чинності законами України від 04 липня 2013 року № 404-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку з проведенням адміністративної реформи” та „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з проведенням адміністративної реформи” № 406-VII (далі - Закон № 406).

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.