У Тернополі за кошти США облаштують 311 індивідуальних теплових пунктів

29 Лют 2016 / 12:26 | Переглядів: 1781

ІТП

Міжнародний банк реконструкції та розвитку (МБРР) надасть Тернополю 25 мільйонів доларів США. За ці гроші у місті проведутьтермомодернізаціюжитлового сектору.

У планах "Тернопільміськтеплокомуненерго" провести реконструкцію дев'яти котелень, збудувати дві когенераційні станції та облаштувпти 311 індивідуальних теплових пунктів та автоматичну систему управління технологічними процесами.

За словами очільника міста, це дозволить в режимі реального часу відслідковувати стан роботи системи теплопостачання.

"Тернопіль потрапив у список міст, які будуть мати можливість отримати від Міжнародного банку реконструкції та розвитку гроші на проведення реконструкції систему теплопостачання.Реалізація цього проекту спрямованана забезпечення якісних послуг теплопостачання та подання до домівок тернополян цілодобово гарячої води, - зазначив Сергій Надал."

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.