У Тернополі пройде “Тиждень сталої енергії”

11 Бер 2016 / 09:20 | Переглядів: 1996

45 рнчптчс пн оен ек і чср

“Дні сталої енергії” у Тернополі стають традиційним заходом. Відповідно до розпорядження міського голови від10.03.16 №82 захід проведуть14-16 квітня цього року.

“Дні сталої енергії” мають за мету інформування та стимулювання мешканців міста до зниження споживання паливно-енергетичних ресурсів шляхом впровадження заходів з підвищення енергоефективності, на виконання рішення міської ради від 29.11.2013р. №6/39/2 "Про затвердження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) м. Тернопіль", з метою виконання зобов'язань, передбачених Угодою мерів та популяризації енергозбереження, за підтримки Асоціації "Енергоефективні міста України" та Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні", керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні".

Вперше “Дні сталої енергії” були проведені у Тернополівпродовж 16 та 17 жовтня 2015 року.У рамках проведення“Днів сталої енергії”, підготованих сектороменергозбереження управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, були передбачені заходи для різновікових категорій та для людей з різних соціальних прошарків.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.