У Тернополі презентували проект нової транспортної мережі

28 Вер 2015 / 15:15 | Переглядів: 2040

транс мережа

Тролейбус№1поїдез "Дружби" на ринок, аавтобуси, якікурсуютьмаршрутом №1 -відмінять.Про це говорили під час презентаціїнової маршрутної мережі Тернополя.

Як розповів начальник управління транспорту, комунікацій та зв'язку Ігор Мединський, наразі це лише ескіз нової мережі. Офіційно її за презентують після того, як проведуть обговорення з мешканцями.

Відтак планується,що тролейбус №1з Дружби повертатимена Живова. Також з'явиться новий маршрут №4до вулиці Довженка.Інші тролейбуси курсуватимуть у звичному режимі.

Що ж до маршруток, то Перший автобусний маршрут буде повністю ліквідований, тому що він буде замінений тролейбусами. 1А теж ліквідують, бо він є ідентичним з тролейбусом 1А. 5 маршрут курсував до Березовиці, тепер їхатиме аж до Острова.На Чернівецьку може курсувати 36 маршрут, аленаразіпотрібен дозвіл Державтоінспекції.

Тернополяни можуть пропонувати свої варіанти того, як вони бачатьнову мережу. Анкету пасажира можна заповнити на сайті міської ради.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.