У Тернополі через здорожчання електроенергії можуть підвищити ціну на проїзд у тролейбусах

02 Гру 2015 / 16:47 | Переглядів: 1650

тролейбус 46363636

Тролейбусники просять збільшити ціну на проїзд. За розрахунками КП “Тернопільелектротранс”, нині собівартість проїзду становить 2,71 грн. і це при нульовій рентабельності. Про це повідомив директор тролейбусного депоАндрій Мастюх.

Здорожчаня здебільшого пов'язане зі зростанням ціни за електроенергію. Оскільки в наступному році з 1 березня, відповідності до постанови, буде ріст електроенергії. Також є проблема з недофінансуванням пільгових категорій громадян

Окірм цього є купа поточних витрат, зокрема купівля матеріалів та запчастин.

До слова, востаннє тариф на проїзд у тролейбусах змінювався ще у травні 2012 року. Вартість проїзду в електротранспорті може збільшитись не швидше, ніж з нового 2016 року.

Нагадаємо, що за останні роки у Тернополі збудовано три нові тролейбусні лінії. Такж міською радою було закуплено 23 тролейбуси. Таким чином, сьогодні на маршрути у місті виходять 55 тролейбусів, а ще декілька років тому працювало лише 39.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.