У Тернопільській ОДПІ нагадали, що платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця

02 Лип 2017 / 15:05 | Переглядів: 1540

податкова контакт-центр ДФС

У Тернопільській ОДПІ нагадали, що платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки, а також, заперіод хвороби, підтвердженої копією листка (-ів) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів. Однак, від сплати єдиного внеску за вказаний період підприємець не звільняється.

Інформація про період щорічної відпустки і терміни тимчасової втрати працездатності з обов'язком доданням копії листка непрацездатності - подається зазаявою у довільній формі до податкової інспекції за місцем реєстрації.

Платники міста Тернополя й Тернопільського району подають відповідні документи у Центр обслуговування платників, який знаходиться за адресою: вул.Білецька, 1. Докладніші консультації за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.