У разі виплати доходу нерезиденту спрощенці подають декларацію з прибутку

21 Лис 2014 / 17:20 | Переглядів: 1442

податкова1

Державна фіскальна служба у листі від 13.10.2014 р. № 7984 зазначила, що у разі виплати доходу нерезиденту юрособа - платник єдиного податку за підсумками податкового (звітного) періоду, в якому здійснені такі виплати (календарний квартал, півріччя, три квартали, рік), подає до контролюючих органів за своїм місцезнаходженням декларацію з податку на прибуток підприємства із заповненими рядками 17 - 19 та додатком ПН до Декларації.

Наприклад, якщо юридичною особою - платником єдиного податку виплачено дохід нерезиденту в податковому (звітному) періоді - календарний квартал звітного року, то Декларація з податку на прибуток підприємства із заповненими рядками 17 - 19 та додатком ПН до Декларації наростаючим підсумком подається за податкові (звітні) періоди такого року - календарний квартал, півріччя три квартали та рік.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.