У Хоростківському ліцеї виявили втрати на суму 176 тис. гривень

06 Гру 2013 / 14:57 | Переглядів: 2161

аудит

Ревізією виявлено, що по даних обліку ліцею без одержання замовленої продукції, а саме: виконання проекту інженерно-геодезичних вишукувань, проведено її оплату в повному обсязі. Мова йде про те, що кошти безпідставно списано на видатки, без відображення їх в дебіторській заборгованості, що є порушенням яке призвело до втрат на суму більше 43 тис. гривень

Також внаслідок невиконання умов Додаткової угоди укладеної між навчальним закладом та приватним підприємцем щодо відшкодування коштів за фактичне землекористування ліцеєм недоотримано коштів на загальну суму майже 45 тис. гривень.

Інспектори також виявили зайве перерахування коштів без отримання послуг з постачання природного газу, та розбіжність між фактичним показником лічильника електроенергії та показником лічильника, вказаному в акті спожитої електроенергії. Дані порушення призвели до втрат на суму більше 34 тис. гривень.

Також виявлено, що після проходження учнями виробничої практики, навчальному закладу не поступили кошти від суб'єктів підприємницької діяльності, що призвело до недоотримання установою коштів на загальну суму 27 тис. гривень.

Ревізією встановлено незаконне нарахування премій, надбавок тощо, що призвело до втрат на суму майже 15 тис. гривень.

Проведеними інвентаризаціями встановлено недостачу товарно-матеріальних цінностей на суму 8 тис. гривень.

В ході ревізії відшкодовано понад 150 тис гривень.

За недотримання законодавства з фінансових питань 9 посадових осіб притягнено до адміністративної відповідальності, застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

Керівнику установи направлені обов'язкові вимоги щодо усунення виявлених порушень, про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Прес-служба Держфінінспекції
в Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.