У числі перших декларантів – народний артист України

23 Січ 2014 / 14:20 | Переглядів: 2655

Драпак Гриць

Деклараційна кампанія 2014 року на теренах Тернополя та Тернопільського району набирає обертів. До Тернопільської об'єднаної ДПІ поспішають громадяни, аби заявити про свої неоподатковані доходи та сплатити податки з них. В числі перших - відомий тернопільський гуморист, народний артист України Григорій Миронович Драпак.

„Цьогоріч, як і в попередні роки я вирішив власним прикладом показати тернополянам, як виконати свій конституційний обов'язок перед рідним містом та державою, тому уже традиційно завітав у податкову інспекцію, аби зізнатись про свої доходи, подати декларацію та сплатити податки,” - розповів він. На думку Григорія Мироновича, саме у такий спосіб громадяни повинні проявляти свою любов до рідного краю, свій патріотизм. Адже сплачені податки із задекларованих доходів залишаються у міській казні і спрямовуються на підтримку соціально-культурної сфери.

„Ви знаєте, завжди приємно зустріти у такому серйозному органі, як податкова, привітних людей, які допоможуть у заповненні декларації та роз'яснять нюанси сплати податків, - поділився народний артист. - А завдяки тому, що всі послуги зосереджені в одному місці - центрі обслуговування платників, економиться час на подання звітності.”

На завершення Григорій Драпак висловив сподівання, що тернополяни будуть справжніми патріотами, свідомими особистостями та поспішать своєчасно виконати свій обов'язок щодо декларування доходів та сплати податків.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.