У Центр обслуговування – за адмінпослугами

30 Сер 2017 / 20:56 | Переглядів: 1203

Податкова Центр обслуговування платників податків

В управлінні обслуговування платників Тернопільської ОДПІ зазначили, що лише у липні 2017 року з питань отримання адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг таприймання звітності до Центру обслуговування платників звернулось 25456 платників, якимнадано 3596 адміністративних послуг.

За цей період видано 2694 картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Також, надано 180 витягів з реєстру платників єдиного податку, 89 підприємців зареєструвались платниками-"спрощенцями". Крім того, фахівцями інспекції зареєстровано 141 книгу обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку, 275 книг обліку розрахункових операцій.

За матеріалами Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.