Творчі люди теж «оподатковуються»

23 Бер 2017 / 07:16 | Переглядів: 2451

театрали

У Тернопільській ОДПІ нагадують, що громадяни, які отримували доходи від акторської таконцертної діяльності, з яких торік не було сплачено податок на доходи фізичних осіб тавійськовий збір - повинні падати річну декларацію про майновий стан і доходи за 2016 рік доподаткової інспекції за місцем своєї податкової адреси.

Відзвітуватись про отриманні минулорічні неоподатковані доходи варто і спортсменам, йрепетиторам, а також, представникам творчих професій.

Термін подання декларації для громадян, які мають обов'язок її подання - до1травня2017року.

Подати декларацію до податкової інспекції можна як у паперовому вигляді, так і засобами сучасних інформаційних технологій. Для зручності декларанти можуть скористатись спеціальним електронним сервісом "Декларація про майновий стан" у відкритій частині Електронного кабінету платника, який розміщено на головній сторінці офіційного веб-порталу ДФС України (https://cabinet.sfs.gov.ua/cabinet/faces/index.jspx).

Користувачі сервісу у відкритій частині Електронного кабінету можуть заповнити, зберегти тароздрукувати декларацію, а у розділі "Ведення звітності" особистого кабінету, з використанням електронного цифрового підпису, можуть подати декларацію в електронному вигляді.

Детальніші консультації, тренінги та надання практичної допомоги у заповненні декларації можна отримати - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 тазателефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.