Торгові патенти на дитячі розваги

30 Лип 2014 / 12:21 | Переглядів: 2207

дитячий майданчик на бульварі оновлення покриття

Я нещодавно зареєструвався підприємцем на загальній системі оподаткування. Планую займатися діяльністю у сфері надання розваг для дітей. Як мені бути з торговим патентом?

Платниками збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності є суб'єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які отримують в установленому порядку торгові патенти, та провадять, зокрема, діяльність у сфері розваг (крім проведення державних грошових лотерей).

Діяльність з проведення дитячих ігор, участь в яких не передбачає одержання її учасниками грошових або майнових призів (виграшів) та проведення платних розважальних ігор, відносять до сфери розваг. І ті, хто провадить таку діяльність, є платниками збору та повинні придбати торговий патент на кожне незалежне місце, визначене для проведення розважальних ігор.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.