Торгівельна діяльність наповнює місцеві бюджети

13 Лют 2013 / 10:21 | Переглядів: 1598

Гроші

Майже 5,5 млн. грн. збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності сплатили суб'єкти господарювання до міського бюджету протягом січня цього року. Порівняно з відповідним періодом минулорічного періоду надходження цього платежу зросли на 417 тисяч гривень. Тернопільським платникам податків видано 1 128 торгових патенти, що на 139 більше, ніж у минулому році. Значна частина з них, а це 1 029 патентів, - для провадження торгівельної діяльності.

До казни Тернопільського району надійшло 449,4 тисячі гривень вищевказаного платежу, що на 31,5 тис. грн. більше, ніж минулоріч. Районним платникам видано 261 торговий патент, що на 8 більше, ніж за аналогічний період минулого року. Для провадження торговельної діяльності суб'єкти господарювання отримали 219 патентів.

За матеріалами відділу адміністрування
податку на прибуток Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.