Тернополяни звертались на "Пульс" Міндоходів

13 Гру 2013 / 14:08 | Переглядів: 1867

податкова будівля

Антикорупційним проектом Міндоходів України "Пульс" з початку цього року скористалися 8 тернополян. Звернення стосувались прийняття податкової звітності на паперових носіях, отримання бланків податкових декларацій на безоплатній основі, сплати податків та платежів. Отримані звернення розглянуто та надано заявникам роз'яснення згідно з чинним законодавством.

Доступом до публічної інформації скористалися 32 особи. У своїх заявах вони цікавились діяльністю підприємств, інформацією про стан розрахунків з бюджетом,надходжень податків та митних платежів до бюджетів України тощо.

Нагадуємо, що запит на публічну інформацію можна надіслати факсом - 43-46-00, за поштовою адресою м. Тернопіль, вул. Білецька,1 або на e-mail: publicinfo1918@ukr.net. Про труднощі у стосунках із територіальними органами Міндоходів, пропозиціями щодо вдосконалення роботи відомства повідомляйте на телефонну „гарячу” лінію "Пульс": (044) 284-00-07.

Олег Одіжинський, начальник відділу
забезпечення доступу до публічної інформації
та організації звернень громадян
Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.