Тернополяни звертались до податківців усно та письмово

20 Лис 2012 / 14:32 | 1 коментар | Переглядів: 2269

звернення

Протягом січня-жовтня до Тернопільської об'єднаної ДПІ від платників податків надійшло 51 письмове звернення. Більшість заяв (23 звернення) стосувалися ухилення від сплати податків. Актуальними залишались і деталі оподаткування доходів підприємницької діяльності (6 заяв), проведення контрольно - перевірочної роботи (5 заяв) справляння податку на доходи фізичних осіб (5 заяв). Трохи менше звернень стосувались виплати належного рівня заробітної плати та оформлення трудових відносин (4 заяви).

З початку року керівництвом податкової інспекції проведено 44 особистих прийоми громадян, з них: начальником інспекції - 5, заступниками начальника - 7, іншими посадовими особами - 32. Коло найактуальніших питань, порушених заявниками під час таких прийомів, стосувалось: оподаткування доходів підприємницької діяльності - 15 звернень, податку на доходи фізичних осіб - 6, податкового боргу - 5, контрольно-перевірочної роботи та плати за землю - 4 тощо.

З метою отримання публічної інформації до податкової інспекції звернулися 12 заявників. У своїх запитах вони цікавились реєстраційними даними суб‘єктів господарської діяльності-юридичних та фізичних осіб, інформацією про стан розрахунків з бюджетом. Актуальними були і питання щодо адміністрування та сплати податку на додану вартість, єдиного податку та податку на доходи фізичних осіб.

Нагадуємо, що для того, аби потрапити на особистий прийом до керівництва інспекції, необхідно попередньо записатися за телефоном Тернопільської ОДПІ 43-46-00. Запит на публічну інформацію можна надіслати факсом - 43-46-00, за поштовою адресою м. Тернопіль, вул. Білецька,1 або на e-mail: publicinfo_1918@ukr.net.

Олег Одіжинський, завідувач сектору
забезпечення доступу до публічної інформації
та розгляду звернень громадян Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.