Тернополяни задекларували доходів більше, ніж на мільйон гривень

21 Січ 2014 / 13:23 | Переглядів: 1319

Гроші

Лише протягом 20 днів нового року мешканці Тернополя і Тернопільського району задекларували отримані протягом 2013 року доходи на суму 1 млн. 26,4 тис. грн. Понад 60 відсотків, а це 628 тис. грн., - доходи, отримані у вигляді спадщини. Від продажу рухомого та нерухомого майна тернополянами було отримано 384,4 млн. грн. Декларантам належить сплатити до бюджету 34,8 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Нагадаємо, що з 1 січня стартувала кампанія з декларування громадянами майнового стану і доходів, отриманих у 2013 році, яка триватиме до 1 травня поточного року. Бланк податкової декларації та порядок її заповнення розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів.

Платники податків також мають можливість заповнити та направити декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет. Для користування цією послугою платнику потрібно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які можна безкоштовно отримати у центрі обслуговування платників Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.