Тернополяни тримають руку на "Пульсі" Міндоходів

09 Жов 2013 / 07:21 | Переглядів: 1500

податкова будівля

Протягом січня-вересня до фахівців Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області звернулося 26 запитувачів З метою отримання публічної інформації із початку цього року. У своїх заявах вони цікавились реєстраційними даними суб‘єктів господарської діяльності-юридичних та фізичних осіб, інформацією про стан розрахунків з бюджетом тощо.

Антикорупційним проектом Міндоходів України "Пульс" протягом січня-серпня скористалися 7 тернополян. Їхні заяви розглянуто та вирішено по суті у встановлені терміни.

Нагадуємо, що запит на публічну інформацію можна надіслати факсом - 43-46-00, за поштовою адресою м. Тернопіль, вул. Білецька,1 або на e-mail: publicinfo1918@ukr.net. Про труднощі у стосунках із територіальними органами Міндоходів, пропозиціями щодо вдосконалення роботи відомства повідомляйте на телефонну „гарячу” лінію "Пульс": (044) 284-00-07.

Олег Одіжинський, начальник відділу
забезпечення доступу до публічної інформації
та організації звернень громадян
Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.