Тернополяни сплатили майже 304 мільйони гривень єдиного соціального внеску

15 Січ 2014 / 13:27 | Переглядів: 1457

податкова будівля

Протягом жовтня-грудня 2013 року, відколи органи Міндоходів виконують функцію адміністрування єдиного соціального внеску, суб'єкти господарювання Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області сплатили 354,7 млн. грн. цього платежу. Про це повідомив начальник інспекції Петро Якимчук. Він зазначив, що від суб'єктів господарювання обласного центру надійшло майже 304 млн. грн. єдиного внеску. Суб'єкти господарювання Тернопільського району сплатили 50,7 млн. грн. цього платежу.

Загалом у 2013 році до бюджету від платників Тернопільської об'єднаної ДПІ поступило майже 1,3 млрд. грн. єдиного внеску. Порівняно з відповідним періодом 2012 року надходження цього платежу зросли на 61,8 млн. грн.

Нагадаємо, що процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування Міністерство доходів і зборів України розпочало з 1 жовтня 2013 року. Саме з цього періоду суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України. Рахунки розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі "Реєстри" за адресою: http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/111543.html.

При виникненні будь-яких питань щодо нарахування, сплати чи подання звітності з єдиного соціального внеску необхідно звертатися до центру обслуговування платників Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів, який знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул.Білецька,1, І поверх (ліве крило), тел: 43-46-10. Графік роботи: понеділок, середа, п'ятниця: з 9.00 год. 18.00 год., вівторок та четвер з 9.00 год. до 20.00 год., субота: з 9.00 год. до 16.00 год., неділя - вихідний.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.