Тернополяни дякують за нагадування

07 Тра 2013 / 17:01 | Переглядів: 1588

Декларація

Деклараційна кампанія добігла кінця. Тепер податківці можуть оцінити ефективність інформаційних заходів. Можна зробити висновок, що роз'яснювальна робота була проведена на належному рівні. Свідченням цього є листи від тернополян, які висловлюють вдячність за нагадування щодо обов'язку з подання декларації про доходи і майновий стан. Попередньо фахівці управління оподаткування фізичних осіб Тернопільської об'єднаної ДПІ надіслали мешканцям Тернополя і Тернопільського району повідомлення-нагадування щодо необхідності декларування доходів.

„До деклараційної кампанії ми готуємось ретельно, - пояснив заступник начальника інспекції Василь Тарасович Кравець, - проводимо збір інформації. Тому на час підготовки листів-нагадувань ми з офіційних джерел знаємо: хто успадкував майно, здійснив продаж нерухомості чи транспортних засобів, отримав додаткове благо, виграші чи призи у минулому році.” Як зазначив посадовець такий вид інформування, досить ефективний, оскільки повідомлення знаходить свого адресата і носить персональний характер.

Загалом цього річ під час деклараційної кампанії мешканцям міста та району було надіслано понад 3600 листів. Станом на 28 травня задекларували свої доходи понад 3400 громадян.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.