Тернополян турбує належна сплата податків

05 Кві 2013 / 10:35 | Переглядів: 1621

Гроші

Питання своєчасності сплати податків суб'єктами господарювання та ухилення від сплати податків - залишається найактуальнішим. Свідченням цього є тематика письмових звернень, що надійшли від тернополян до Тернопільської об'єднаної ДПІ протягом першого кварталу цього року. З 15 отриманих заяв у 14 - порушене дане питання. В основному тернополян турбує питання належної сплати податків особами, які, не здійснюючи підприємницької діяльності, здають своє майно в оренду.

Під час особистих прийомів громадян, що проводились керівництвом інспекції протягом січня-березня, заявники найчастіше цікавились оподаткуванням доходів підприємницької діяльності (5 заяв). Порушувались і питання справляння податку на доходи фізичних осіб та реструктуризації податкового боргу. Загалом посадовими особами податкової інспекції було проведено 7 прийомів громадян.

З метою отримання публічної інформації, до податкової інспекції звернулося 13 запитувачів, а двоє осіб скористалися сервісом "Пульс". Звернення розглянуто по суті та вирішено у законодавчо встановлені терміни.

Нагадуємо, що для того, аби потрапити на особистий прийом до керівництва інспекції, необхідно попередньо записатися за телефоном Тернопільської ОДПІ 43-46-00. Запит на публічну інформацію можна надіслати факсом - 43-46-00, за поштовою адресою м. Тернопіль, вул. Білецька,1 або на e-mail: publicinfo1918@ukr.net. Про труднощі у стосунках з податковою, позиціями щодо вдосконалення роботи служби повідомляйте на телефонну „гарячу” лінію "Пульс": (044) 284-00-07.

Олег Одіжинський, завідувач сектору
забезпечення доступу до публічної інформації
та розгляду звернень громадян Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.