Тернопільських підприємців запрошують на бізнес-ланч: «Інтерактивна карта комунального майна: можливості для бізнесу»

29 Сер 2017 / 19:28 | Переглядів: 1244

Бізнесланч

"Бізнес-ланч "Інтерактивна карта комунального майна: можливості для бізнесу"

Один з важливих компонентів підвищення інвестиційної привабливості - прозорість використання комунального майна. Міська влада повинна бути зацікавленою у тому, щоб створити рівні умови для всіх підприємців.

Центр громадського контролю “ДІЙ!” у Тернополі запрошує підприємців на бізнес-ланч: "Інтерактивна карта комунального майна: можливості для бізнесу". Захід відбудеться 30 серпня о 12:00 год. в галереї Бункермузу (бульвар Тараса Шевченка, 1).

Бізнес поповнює бюджет Тернополя, тому створення нових ІТ-продуктів та інструментів, забезпечення підтримкою їх діяльності є надзвичайно важливим. Одне з подібних нововведень - інтерактивна карта комунального майна. На зустрічі також обговорять проблеми, з якими стикаються місцеві підприємці та як, у свою чергу, влада може допомогти їх вирішити.

Довідка: Центр громадського контролю "Дій!" - спільний проект чеської організації People in Need та всеукраїнської громадської організації Центр UA за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проект полягає у розбудові в Україні мережі моніторингових центрів, які опікуються питаннями громадського контролю за діяльністю органів місцевої влади. До основних компонентів діяльності проекту відносяться: моніторинг та аналітика, адвокація, громадсько-правова просвіта, створення проактивності місцевого громадського сектору та його консолідація. Мережа на цьому етапі охоплює ключові міста в Україні, де на сьогодні цікава і динамічна громадсько-політична активність - Тернопіль, Вінниця, Запоріжжя, Краматорськ та Маріуполь (Донеччина).

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.