Тернопільські платники позитивно відгукуються про електронні ключі та звітність

03 Лют 2015 / 06:53 | Переглядів: 1731

Декларація

Платники Тернополя, які надають перевагу поданню звітності в електронному вигляді, вже оцінили сервіси, до яких вони отримали доступ завдяки ключам електронного цифрового підпису.

"Вже тривалий час моя фірма, взявши ключі в податковій інспекції, перейшла на подання звітності в електронному вигляді. За цей час я особисто переконався в перевагах такої форми звітування, адже це не лише просто і швидко, але й у мене є можливість перевірити правильність заповнення звітних документів ще до їх відправлення та виправити арифметичні помилки", - розповів бухгалтер ПАТ "Тернопільгаз" Андрій Кобель.

За його словами, корисними виявились додаткові сервіси, якими можна скористатись завдяки електронному ключу. В першу чергу - це сервіс "Електронний кабінет платника", де є можливість, наприклад, перевірити стан рахунків своєї фірми перед бюджетом, уточнити ознаки доходів та іншу інформацію, необхідну для правильного та своєчасного заповнення і подання податкової звітності.

Платники податків м. Тернополя та Тернопільського р-ну можуть отримати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису у відділі реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Тернопільській області за адресою: м.Тернопіль, вул. Білецька, 1, кім. 122, контактний тел. (0352) 23-53-61.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.