Тернопільські каштани

29 Вер 2014 / 11:30 | Переглядів: 2093

ярмарок вакансій зайнятість Калина М

Тернопільський міськрайонний центр зайнятості провів ярмарок вакансій для ПП "Калина М", у якого виникла потреба у залученні працівників для сезонної заготівлі сировини для фармацевтичних компаній .

Ярослав Моравський презентував приватне підприємство "Калина М", ознайомив усіх учасників заходу із напрямками діяльності, ринком збуту продукції. Вів наголосив: "Одним із напрямків роботи компанії є збір та реалізації плодів каштану. Оскільки, на сьогоднішній день у підприємства налагоджена співпраця із фармацевтичними компаніями, які є замовниками даної продукції, виникає потреба у збільшенні партій поставки каштанів. Тому у підприємства в осінній період є можливість залучити населення регіону до збору плодів шляхом укладання договорів цивільно-правового характеру".
Учасники заходу активно взяли участь в обговоренні питань, пов'язаних із оплатою за виконану роботу, терміном працевлаштування. Представники ПП "Калина М" відповіли на всі запитання та обмінялись контактами із зацікавленими особами. Результатом ярмарку вакансій стало укладення 4 особами договорів цивільно-правового характеру на працевлаштування із представником підприємства.

Загалом у ярмарку взяли участь 37 осіб.

Начальник відділу довідково-інформаційної роботи з населенням
Галина Приступа

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.