Тернопільські інспектори виявили фінансові порушень на суму майже 155 тис. грн

06 Сер 2013 / 11:57 | Переглядів: 2701

Гроші

Значна частка збитків, яких зазнало училище, виникла внаслідок того, що після проходження учнями виробничої практики навчальному закладу відповідно до умов договорів не перераховувалися кошти від суб'єктів підприємницької діяльності. Дане порушення призвело до втрат на суму більше 95 тис. гривень.

Інспекторами також було встановлено неправильне проведення індексації зарплати, оплату праці сумісникам за невідпрацьований час тощо. Усе це включно із зайвим перерахуванням єдиного соціального внеску спричинило втрати майже 34 тис. гривень.

Також 15 тис. гривень навчальним закладом було витрачено на виготовлення технічної документації із землеустрою, яка в установі відсутня.

Ревізією також виявлено, що покриття видатків за енергоносії, витрачених на надання платних послуг, проводилося за рахунок коштів загального фонду. Через це незаконно витрачено більше 11 тис. гривень.

За матеріалами ревізії на ряд посадових осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення, керівнику навчального закладу направлено обов'язкові вимоги щодо забезпечення повного усунення виявлених порушень.

Про результати ревізії проінформовано прокуратуру району.

Прес-служба Держфінінспекції
в Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.