У Тернополі депутати звернулись до Уряду, аби той виділив гроші на пільговиків

29 Січ 2016 / 14:31 | Переглядів: 1909

пільговики 2и5м2 25 мм2

Депутати міської ради звернулись до Уряду про виділення державної субвенції на пільгове перевезення . Таке рішення прийняли на сесії міськради.


Нагадаємо, що цьогоріч витрати на пільговий проїзд громадян покладені на місцеві бюджети. В державному бюджеті гроші на відшкодування пільг Верховна Рада не передбачила. У Тернополі додаткові витрати були готові взяти на себе, проте це неможливо через діюче законодавство.

Тому депутати прийняли звернення до уряду, аби все таки вирішити питання із пільговиками за сприяння держбюджету.

- Навіть якщо би місцеві бюджети хотіли це робити, згідно діючого законодавства, згідно конституції України, 142 статті, заборонено такі речі робити. Але. Сьогодні є доручення голови про те, що жодних кроків вліво-вправо не приймати. Що сьогодні залишати все так, як воно є, у відповідності до діючих договорів, але боротися і апелювати до уряду, якщо законодавство гарантувало ці пільгові перевезення, уряд гарантував компенсацію по втратах за ці перевезення, - зазначив Ігор Мединський в ефірі кану ТВ-4.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.