Тернопіль – одне з перших міст, де впроваджується проект ProZorro

28 Січ 2016 / 11:44 | Переглядів: 1816

PROZORRO 1241243

26 грудня в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР відбулися навчання з застосування системи державних електронних закупівель ProZorro. Участь у заході взяли фахівці управління та представники підрядних організацій, які здійснювали капітальні роботи у місті в попередні роки та потенційні підрядники.

Під час заходу, який відбувся під головуванням заступника міського голови з питань міської інфраструктури Владислава Стемковського,увага акцентувалася на тому, що будь-яка система управління має бути прозорою, з найефективнішим використанням коштів місцевого бюджету, зокрема сум, які не підпадають під дію Закону "Про здійснення державних закупівель". Досягнення даної мети можливе завдяки запровадженню системи електронних державних закупівель ProZorro. Ознайомитися із даними, проаналізувати закупівлі та принципи обирання переможця на тендерах зможуть усі бажаючі на сайті prozorro.org.

До слова, Тернопіль є першим серед інших міст, де впроваджується проект ProZorro. Таким чином міська рада продовжує демонструвати відкритість щодо використання коштів із міського бюджету: на сайті мерії уже тривалий час діють розділи “Електронні закупівлі” та “Петиції“.

Загалом перехід всіх закупівель в електронний формат в Україні заплановано дійснити з 1 квітня 2016 року.

Система електронних державних закупівель ProZorro.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.