Тернопіль один із кращих за оцінкою послуг та сфер в обласних центрах України

29 Жов 2015 / 15:55 | Переглядів: 1688

4п2пп2п2п2п2

За підтримки Уряду Канади та Міжнародного республіканського інституту (IRI) соціологічна група "Рейтинг" провела муніципальні опитування у всіх обласних центрах України. Загалом, у кожному місті було опитано по 800 респондентів, які оцінювали якість послуг та сфер у своїх містах.

Тернополянам пропонували оцінити рівень якості послуг за 5-бальною шкалою. За результатами опитування, Тернопіль отримав схвальні відгуки місцевих жителів у сферах вуличного освітлення, транспортної інфраструктури, дитячих садків, шкіл, університетів, технікумів, коледжів, закладів культури, спортивних закладів, медичних закладів, публічних парків та скверів. Середній бал склав 3,2. При цьому інший лідер - місто Львів також отримав оцінку 3,2, а Харків та Вінниця - 3,4.

Довідково: інформаційно-аналітичний центр "RATING Pro" заснований у 2010 році як платформа, що об'єднує незалежних експертів та аналітиків. Цілями компанії є сприяння розвитку громадянського суспільства, захист та розвиток прав і свобод громадян, моніторинг і дослідження суспільних відносин, соціальних, економічних та політичних процесів.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.