Створено Раду з кадрових питань Головного управління ДФС у Тернопільській області

28 Жов 2014 / 17:45 | Переглядів: 2041

кадрова рада податкова зал засідання

З метою встановлення прозорої процедури призначення на посади начальників територіальних органів Головного управління ДФС у Тернопільській області наказом від 23.10.2014 року № 35 утворено Раду з кадрових питань ГУ ДФС у Тернопільській області, до якої увійшли представники громадськості та бізнесу Тернопільщини.

Цього ж дня відбулося перше установче засідання Ради, у якому взяв участь начальник ГУ ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат. Ігор Юлійович подякував присутнім представникам громадських організацій та бізнесу за виявлену ініціативу долучитися до роботи дорадчого органу, мета утворення якого - це якісний відбір професійно підготовлених кадрів на зайняття посад начальників об'єднаних державних податкових інспекцій.

На засіданні учасники обговорили та ухвалили:

  • Положення про Раду з кадрових питань Головного управління ДФС у Тернопільській області;
  • Перелік документів та інформації, що повинні подаватись кандидатами на посади начальників ОДПІ Головного управління ДФС у Тернопільській області;
  • Процедуру подання документів та відбору кандидатів.

Також встановлено терміни та спосіб подання документів.
Детальна інформація щодо подання документів буде розміщена на офіційному суб-сайті територіальних органів ДФС у Тернопільській області (http://tr.sfs.gov.ua).

Відділ комунікацій
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.