Стартувала кампанія "Декларування-2013"

16 Січ 2013 / 16:06 | 1 коментар | Переглядів: 1853

Гроші

Нагадуємо, що з 1 січня 2013 року розпочалася кампанія з декларування громадянами свого майнового стану і доходів, отриманих ними протягом 2012 року. Цьогоріч, як і в минулому році декларації про доходи прийматимуться до 1 травня.

Принагідно інформуємо, що для зручності обслуговування підприємців Державна податкова служба впровадила сервіс "Заповнення декларації про майновий стан і доходи", що дозволяє заповнити декларацію в електронному вигляду.

Для користування послугою платникові треба буде мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

На офіційному веб-порталі податкової служби (www.sts.gov.ua) вже з'явився спеціальний банер, у якому детально пояснюється порядок заповнення декларації та її додатків.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.