Спрощенці поповнили місцеві бюджети, сплативши майже 30 млн. грн. єдиного податку

11 Лип 2014 / 13:27 | Переглядів: 1414

гроші1

А це на 2 млн. грн. більше, ніж протягом січня-травня минулого року. Про це повідомив заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ Василь Кравець.

До скарбниці Тернополя суб'єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили майже 25, 8 млн. грн. єдиного податку. „Фактично надходження даного платежу, порівняно з відповідним періодом минулого року зросли на 1,4 млн. грн.,” - зазначив Василь Тарасович. Він констатував, що 17, 8 млн. грн. єдиного податку надійшло від приватних підприємців, а це на 643, 3 тис. грн. більше, ніж минулоріч. Від підприємств-спрощенців до міського бюджету поступило 8 млн. грн. єдиного податку, що на 790 тис. грн. більше ніж за цей період минулого року.

Місцеву скарбницю Тернопільського району суб'єкти господарювання-єдинники поповнили, сплативши 4, 2 млн. грн. цього платежу. При цьому від самозайнятих осіб-спрощенців надійшло 3, 5 млн. грн., а від юр-осіб - 665, 8 тис. грн., що відповідно на 476, 7 тис. грн. та 30, 2 тис. грн. перевищує показник аналогічного періоду минулого року.

"Ми вдячні платникам за розуміння та своєчасне виконання свого громадянського обов'язку", - зазначив Василь Тарасович. "Надіємося, що така позитивна тенденція спостерігатиметься і надалі", - додав він.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.