Сплата податків не переноситься

22 Бер 2013 / 12:21 | 1 коментар | Переглядів: 1758

Гроші

29 березня, п'ятниця,

Останній день сплати податку на додану вартість за лютий 2013 року

акцизного податку за лютий 2013 року

плати за землю за лютий 2013 року

фіксованого сільськогосподарського податку за лютий 2013 року

збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства за лютий 2013 року

податку на доходи фізичних осіб з нарахованого, але не виплаченого доходу, за лютий 2013 року

Увага! На відміну від граничних строків подання звітності, які переносяться на наступний за вихідним або святковим робочий день, для строків сплати податків та зборів у Податковому кодексі України таке перенесення не передбачено. Тому податки та збори, останній строк сплати яких спливає у неробочий (вихідний або святковий) день, слід сплатити напередодні.

Звітуючи перед податковими органами в електронному вигляді, ви, шановні платники, економите свій дорогоцінний час і значно спрощуєте роботу своєму бухгалтерові. З детальнішою інформацією щодо подання звітності в електронному вигляді можна ознайомитись на головній сторінці веб-порталу ДПС України (www.sts.gov.ua) в окремому розділі „Платникам податків про електронну звітність” та суб-сайту ДПС у Тернопільській області (www.tr.sts.gov.ua).

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.