Сплачувати податки та збори можна через «Електронний кабінет платника»

12 Вер 2017 / 20:14 | Переглядів: 1907

податкова електронний кабінет

У Тернопільській ОДПІ зазначили, що електронний сервіс ДФС - "Електронний кабінет платника" (особистий кабінет - "Стан розрахунків з бюджетом"), надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системисплатити податки, збори, платежі, атакож переглянути інформацію щодо стану їх розрахунків з бюджетом.

Банк зобов'язаний виконати доручення клієнта, що міститься в розрахунковому документі, який надійшов протягом операційного часу банку, в день його надходження.

У разі надходження розрахункового документа клієнта до обслуговуючого банку після закінчення операційного часу банк зобов'язаний виконати доручення клієнта, що міститься вцьому розрахунковому документі, не пізніше наступного робочого дня.

Дані про надходження податків, зборів, митних та інших платежів до бюджету та єдиного внеску відображаються в інтегрованій картці платникаі в реєстрі надходжень та повернень контролюючим органом за місцем його знаходження на податковому обліку у день отримання відорганів Державної казначейської служби України відомостей про зарахування та повернення надміру сплачених платежів у вигляді електронного реєстру розрахункових документів.

Також, у податковій інспекції зазначили, що для юридичних осіб можливість сплати податків, зборів та платежів через даний електронний сервіс на сьогодні не реалізована.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.