Служба зайнятості - вимушеним переселенцям

14 Гру 2014 / 09:11 | Переглядів: 1637

біженці

До Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у пошуках роботи звернулись 135 осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції: 22 особи, які прибули для тимчасового проживання з числа мешканців АР Крим та м. Севастополя, 80 мешканців Донецької та 33 - Луганської областей, з них 47 осіб - працевлаштовані.

За станом на 01 грудня 2014 року на обліку у центрі зайнятості перебуває 39 переселенців із окупованих територій та жителів східних областей України. Проводиться відповідна робота щодо сприяння їм у підборі підходящої роботи.

Не завжди вдається знайти роботу для цих громадян через відсутність на ринку праці відповідних вакансій, тому проводиться активна співпраця з роботодавцями. Тим переселенцям, які збираються найближчим часом повернутись до своїх домівок, пропонуються громадські роботи. Для тих, хто вирішив залишитися в місті, але їхні професії не затребувані на ринку праці, пропонується пройти навчання за професіями, які користуються попитом.

Спеціалісти центру зайнятості завжди раді допомогти громадянам у наданні адресної підтримки у вирішенні їх проблем.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.