Щомісяця українці оплачують частинами товарів на 175 мільйонів гривень

12 Вер 2014 / 12:18 | Переглядів: 1628

приватбанк цілодобове відділення

Щомісяця українці купують за допомогою програми безкоштовної розстрочки "Оплата частинами" товарів на суму понад 175 мільйонів гривень. Як повідомили в прес-службі ПриватБанку, у серпні можливістю купувати потрібні товари з оплатою частинами скористалися понад 50 тисяч клієнтів ПриватБанку.

"Купівля в розстрочку без процентів - гарна підтримка всіх наших клієнтів у непростій економічній ситуації, - говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Роман Негинський. - Сьогодні зручний сервіс "Оплата частинами" працює в більшості популярних торговельних мереж України".

За даними банку, з початку 2014 року кількість торговельних мереж і магазинів, у яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, зросла на 30%. Як повідомили в прес-службі банку, сервіс "Оплата частинами" сьогодні працює в більше ніж 30 000 торговельних точок.

За допомогою "Оплати частинами" суму будь-якої покупки можна розділити на однакові частини (до 25 платежів). Кредит оформлюється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому буде чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне.

Сьогодні до "Оплати частинами" підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, одягу, взуття та інших товарів (Comfy, "Фокстрот", "Ельдорадо", "Алло", "Цитрус", Moyo). Щоб дізнатися про доступну суму покупок у розстрочку, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.