Щодо відображення в Розрахунку вартості Новорічних квитків в театр та дарунків

01 Лис 2017 / 15:08 | Переглядів: 1690

Новорічні подарунки

Платники запитували на тренінгу

На тренінгу, щодо порядку заповнення та подання Податкового розрахунку за формою №1ДФ, який фахівці Тернопільської ОДПІ проводили нещодавно у Центрі обслуговування, виникло питання щодо відображення в Розрахунку вартості Новорічних квитків в театр тадарунків.

Учасникам тренінгу було роз'яснено, щовартість дарунків, яка не перевищує 25відсотків однієї заробітної плати (у розрахунку на місяць), встановленої на 1 січня звітного податкового року, відображається у податковому розрахунку під ознакою доходу "160".

Якщо вартість дитячих новорічних подарунків та квитків, яка надається платнику податків, перевищує у 2017 році 800,0 грн, то сума такого перевищення оподатковується податком на доходи фізичних осіб за ставкою 18 відсотків та військом збором (1,5 %) і відображається у податковому розрахунку за формою №1ДФ під ознакою доходу "126", як додаткове благо.

Детальніше - у Центрі обслуговування платників, телефон для довідок 43-46-10, 43-46-46.

За матеріалами Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.