Щодня центри обслуговування Тернопільщини відвідує близько 2,5 тисяч осіб

19 Січ 2015 / 08:37 | Переглядів: 1544

податкова будівля

Протягом 2014 року центри обслуговування платників, яких на Тернопільщині є 17, відвідали більше 738 тис. осіб. Працівниками органів ДФС області їм надано 73410 адміністративних послуг.

Найчастіше громадяни звертались до ЦОПів з метою отримання картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Протягом минулого року було надано 41190 таких послуг, що становить 56 відсотків від загальної кількості наданих адміністративних послуг.

Також популярними залишаються послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій - надано 5167 таких послуг, реєстрації платника єдиного податку - 2999 послуг, реєстрації книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку - 2741 послуг.

Крім цього, у приміщенні ЦОПів Тернопільської та Чортківської ОДПІ працівники відділу реєстрації користувачів управління (центру) сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України надають послуги з безкоштовної видачі посилених сертифікатів відкритих ключів електронного цифрового підпису для юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадян. Послугами підрозділу з початку поточного року скористалися 16 040 платників податків.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.